Weet je wat ik zie als ik gedronken heb? Allemaal beestjes (Peter Koelewijn)

Weet je wat ik zie als ik gedronken heb? Allemaal beestjes (Peter Koelewijn)

Dit kon ik moeilijk laten liggen. Velen onder jullie weten inmiddels dat ik me binnen Zandstorm bezig hou met glasfusen, zowel in grote ovens als in de HotPot. Bijna elke les zie ik cursisten hun hersens pijnigen om toch maar een origineel stukje te maken wat dan soms uitdraaid op schots-en-scheve Mondriaan lijnen of saaie less-is-more ontwerpen.
Voor hen toon ik dus speciaal volgende inspiratiestukjes die ik kriskras op het internet gevonden heb: thema "allemaal beestjes"!

Disclaimer:
Onderstaande foto's werden gevonden op diverse Pinterest pagina's zodat het onmogelijk is om bronvermelding te geven aan de oorspronkelijke makers. Ze werden in geen geval gemaakt door Zandstorm.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden