Macramé krijgt een nieuwe levensadem: leve de micro macramé!

Macramé krijgt een nieuwe levensadem: leve de micro macramé!

Enkele weken geleden kondigden we het al aan, maar het bewijs werd ondertussen onmiskenbaar bevestigd: macramé sites duiken op als frisse, kleurige paddestoelen uit ons geitenwollensokken verleden. Er wordt nog wel steeds beperkt aan woonkamer- en keuken macramé gedaan, maar het is vooral de micro macramé die "boomed"! Prachtige juwelen in fijne draad die de vergelijking met traditionele kralenjuwelen perfect kunnen evenaren...

Link naar de tutorials van macrameschool: http://macrameschool.com/resources/bracelets

Reacties

  1. Snellings Lut Snellings Lut

    Wow, die micro macramé lijkt me wel wat! Heb bij een macraméwerkje hangen dat mijn moeder zaliger nog gemaakt heeft. Recent dacht ik nog: eigenlijk zou ik dat ook wel eens willen proberen. (Alsof ik nog niet genoeg heb gemaakt, van alles en nog wat). Het lijkt of ik onverzadigbaar ben....

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden